IniciNoticiesRegidoriesL'Oficina d'Informació al Consumidor de Tordera renova el servei jurídic per atendre...

L’Oficina d’Informació al Consumidor de Tordera renova el servei jurídic per atendre les consultes relacionades amb les clàusules abusives dels préstecs i/o crèdits hipotecaris

03203L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor de Tordera (OMIC) mantindrà aquest any 2018 el servei d’assessorament en termes de clàusules terra de les hipoteques.

Aquest servei es va començar a oferir a Tordera a mitjans de l’any passat. Amb el suport del Servei de Suport a les Polítiques de Consum de la Diputació, es va tramitar un conveni de col·laboració amb els diferents Col·legis d’Advocats de la Província de Barcelona per tal de donar resposta  a les consultes generades per part dels consumidors en relació amb les clàusules terra i altres clàusules abusives relacionades amb els préstecs i/o crèdits hipotecaris.

Aquest conveni de col·laboració, que es prorroga aquest any, permet el desplaçament periòdic d’un advocat a les dependències municipals amb l’objectiu d’atendre les persones afectades en els dubtes sobre els temes esmentats. En el cas que la persona consumidora decideix acudir a la via judicial i, sempre i quan compleixi els requisits, també pot ser assessorat/da en relació a la justícia gratuïta. Ho explica l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia.

alcalde consumidor

Tots els interessats en sol·licitar aquest servei han de demanar cita prèvia a l’Oficina del Consumidor a través de l’OAC de Tordera (tel. 937643717 – Pl. Església 2).

ÚLTIMES NOTÍCIES