Horaris partits dels primers equips torderencs 20-21


cartell hoquei calafellLa jornada d’aquest cap de setmana s’iniciarà a les 15:00h del migdia amb la cita del Futsal Tordera a la pista del Santa Susanna. Continuarà l’agenda el sènior femení del CEEB Tordera. Les líders de la categoria defensaran la primera posició a la pista del CE Onyar a les 16:00h de la tarda. El parroquial acollirà un partit força atractiu en aquesta jornada de la primera nacional espanyola. El Club Patí Tordera obligat a recuperar sensacions per escapar-se de la zona del descens rebrà la visita del CP Calafell a les 20:00h. Un enfrontament que podreu seguir amb l’equip del #somCPT.

De cara a diumenge, el sènior de l’Athletic Club Tordera Parc afronta la jornada de la tercera divisió de futbol sala anant a la pista del Riudellots a les 11:30h. A les 12:15h el sènior masculí de segona catalana rebrà la visita del Sant Narcís al pavelló els Països Catalans. El primer equip del Club Futbol Tordera tancarà el cap de setmana esportiu reben la visita del Vilartagues al municipal d’esports. Un partit que començarà a les 16:30h i que podreu seguir íntegrament per la 107.1FM.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca