IniciNoticiesRegidoriesL'Oficina Local d'Habitatge canvia l'horari d'atenció al públic

L’Oficina Local d’Habitatge canvia l’horari d’atenció al públic

oficina local habitatgeAmb l’objectiu de millorar la gestió interna del Departament, l’oficina Local d’Habitatge de Tordera canvia l’horari d’atenció al públic i a partir d’aquest mes de gener estarà oberta els dimarts i dijous de 10:00h a 14:00h i en hores concertades prèviament.
L’Oficina es troba situada a les antigues galeries comercials, a la Plaça Concòrdia s/n.

Des de l’Oficina local d’habitatge es tramiten les peticions d’accés a habitatges de protecció oficial, es gestionen les ajudes al pagament del lloguer, s’assessora en termes de desnonaments i es coordina la Borsa de lloguer assequible de Tordera, a través de la qual es subvenciona els propietaris de pisos buits de Tordera per tal de posar-los a disposició del públic a un preu assequible i amb totes les garanties per al propietari. 

L’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, apuntava que l’objectiu principal de la nova Oficina municipal d’Habitatge és sigui el nexe entre els ciutadans que necessiten ajuda habitacional i els agents polítics i econòmics.

alcalde habitatge

L’Ajuntament de Tordera també compta amb una Mesa de debat dedicada exclusivament a l’habitatge per tal d’intentar solucionar el problema existent al municipi.

ÚLTIMES NOTÍCIES