IniciNoticiesCulturaLa regidoria de cultura entrega els premis del concurs de pessebres

La regidoria de cultura entrega els premis del concurs de pessebres

Collage_pessebresLa regidoria de Cultura, va lliurar dilluns al vespre els premis del tradicional Concurs de Pessebres de Tordera organitzats pel Consell Municipal i la Regidoria de Cultura.

En la categoria de pessebres d’aparadors el primer premi se’l va endur Can Verdum; el segon i tercer premi va quedar desert.

En la modalitat de pessebres col·lectius el primer premi va ser per l’AMPA de l’escola La Roureda, mentre que el segon el van guanyar la llar d’infants petits Vedruna i el tercer premi va anar a l’església de Sant Esteve.

En la categoria de pessebres familiars el primer premi va ser per Jordi Matas, el segon per Josep Duran i el tercer lloc va recaure en Alba i Nil Soto i Ona Fernández. Finalment, la nova modalitat de pessebres audiovisuals, en categoria fotografies el premiat va ser P5 de l’Escola Brianxa i el premi vídeos va ser per Roser Bohils. El regidor de cultura de l’Ajuntament de Tordera, Josep Llorens, defensa la tradició històrica del pessebre i la reivindica com a activitat familiar.

balanc pessebres

En total al concurs d’enguany hi van participar una cinquantena de pessebres.

ÚLTIMES NOTÍCIES