IniciNoticiesEsportsEl Club Patinatge Artístic Tordera arriba al seu màxim de fitxes federatives...

El Club Patinatge Artístic Tordera arriba al seu màxim de fitxes federatives i pronostica un 2018 de creixement

DO6-oewXUAEp2nIDurant aquests dies l’equip d’esports de Ràdio Tordera fa balanç de l’any amb la majoria de les entitats esportives torderenques. El Club Patinatge Artístic Tordera segueix amb la seva consolidació com entitat al municipi. Amb seu a la pista coberta de Sant Pere, pel proper any estimen que superaran el centenar de fitxes federatives i en total comptaran amb 108 patinadores pel nou any. Juan Carlos Herrero president de l’entitat, valora les diferents vessants que han aconseguit durant el 2017.

Herrero balanç 1

Herrero dóna valor al mètode d’ensenyament que intenten inculcar a les patinadores per sobre de la competició esportiva.

Herrero balanç 2

Una de les mancances que reclamen des de la seva fundació és poder millorar la instal·lació de la pista coberta de Sant Pere. Juan Carlos Herrero comenta l’estat amb que es troben aquestes reclamacions tenint en compte que l’Ajuntament els ha facilitat la pista de Sant  Andreu.

Herrero balanç 3

El divendres passat van celebrar la nit de l’esport. Una trobada amb tota la família que formen el club patinatge artístic Tordera i on el programa d’aquesta casa “El Show dels Esports” va sortir premiat dins de la categoria de difusió de xarxes socials.

ÚLTIMES NOTÍCIES