La retransmissió en directe de la Missa de Nadal 2017


IMG_2761Un any més, el passat 25 de desembre Ràdio Tordera va retransmetre en directe des de l’església de Sant Esteve de Tordera la Missa de Nadal. Una celebració dirigida per Mn Salvador Juanola amb la participació de la coral de la parròquia. La Ma Dolors Oliveres en viu amb la unitat mòbil i als estudis centrals en Joan Martín, va ser l’equip que va fer possible aquesta producció.

 

IMG_2775(1)
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca