L’ANC de Tordera valora positivament la sortida a Brussel·les i prepara una enlairada de fanalets per a la Marató


anc tordera brusellesL’ANC territorial del nostre municipi va organitzar aquest pont un autobús per participar a la manifestació a Brussel·les. Es va omplir un autocar organitzat per aquesta associació que va sortir dimecres de Tordera. Àngel Vallicrosa, president de l’ANC feia una valoració en declaracions a Ràdio Tordera.

vallicrosa brusselles1

Des de l’associació es valora molt positivament en general la manifestació ja que el nombre de persones va ser molt elevat per la dificultat o l’esforç que suposava per a molta gent desplaçar-se fins a Bèlgica. Per altre banda aquesta mateixa entitat, ha organitzat una activitat el proper dissabte 16 de desembre en aquest cas de caire benèfic, per recaptar fons per la Marató de TV3 d’enguany. Amb el lema Il3luminem el cel amb fanalets i encenem un llum per la Marató, tothom qui vulgui podrà participar-hi el proper dissabte a les 19:30h al mirador de la plaça de l’església amb un preu de 3€ per fanalet.

vallicrosa fanalets

Enguany serà la segona edició d’aquesta activitat. Des de l’organització animen a tothom que participi i col·labori amb la Marató de TV3 d’aquest any.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca