La número 5 de la candidatura de Junts per Catalunya, Laura Borràs visita avui Tordera


acte pdecat borrasAquesta tarda tenim el primer acte a Tordera de Junts per Catalunya, la llista del president cessat Carles Puigdemont. Visitarà el municipi, Laura Borràs número 5 de la llista i directora de la institució de les lletres catalanes, professora universitària i escriptora de diversos llibres sobre literatura. Borràs centrarà la seva intervenció per parlar sobre cultura i el procés.

La Laura Borràs ha visitat diverses vegades Tordera aquest any en motiu de la seva implicació pel desenvolupament de l’Any Bertrana. L’acte electoral de Junts per Catalunya començarà a les 19:00h a la biblioteca de Tordera.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca