El programa “Accelera el creixement” centra la primera jornada empresarial de Tordera


jornada empresarialTordera va acollir ahir la primera jornada empresarial. En l’esdeveniment es va presentar el programa “Accelera el creixement”. Aquest programa impulsat per la Diputació de Barcelona i PIMEC, té l’objectiu de recolzar les empreses amb alt potencial de creixement.

Actiu des del 2012, el programa acompanya 50 PIMES de la demarcació de Barcelona cada edició per fer-ne efectiva la capacitat de créixer, al facilitar-los eines per identificar els factors clau sobre els quals incidir, com són la innovació, l’equip directiu, el desenvolupament de nous productes i serveis, la comercialització o la internacionalització. En declaracions a Ràdio Tordera, Rosabel Hernández, cap de secció de suport al teixit productiu de la diputació de Barcelona i Annabel Cuatrecases, Tècnica del departament econòmic territorial de PIMEC.

programa creixement 1

Rosabel Hernàndez explicava que en dels objectius en les jornades d’ahir eren que les empreses de Tordera s’animessin a participar en el programa.

programa creixement 2

Durant la jornada també es van escoltar dues ponències sobre lideratge, tendències, nova economia financera, empresa i dret. La jornada empresarial de Tordera, en la línia d’altres accions formatives per a emprenedors i comerciants, s’inclou en l’estratègia del govern d’oferir més recursos per al sector econòmic a fi que, treballant conjuntament, desenvolupin la seva tasca amb més garanties d’èxit a llarg termini, tant per a la pròpia empresa com per al conjunt del municipi.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca