Un bus sortirà de Tordera a la manifestació del 7 de desembre a Brussel·les


bus brusellesL’Assemblea i l’ANC Brussel·les, amb Òmnium Cultural, convoquen el dijous 7 de desembre a donar suport al Govern legítim i a manifestar-se a la capital d’Europa. El lema de la mobilització serà Omplim Brussel·les, seguint la iniciativa de nombroses persones que han començat a organitzar-se els darrers dies.

La manifestació acabarà amb un acte polític davant les institucions europees, per reivindicar la llibertat d’expressió i l’alliberament dels presos polítics.

L’ANC Tordera per la independència ha aconseguit omplir un bus de 55 places per anar a Brussel·les. El coordinador local, Àngel Vallicrosa es mostra satisfet de la resposta.

bus brusselles 1

Vallicrosa creu que la presència de catalans a Brussel·les farà internacionalitzar encara més el procés independentista.

bus brusselles 2

El viatge a Brussel·les serà del 6 al 9 de desembre. La sortida serà el dimecres dia 6, davant de l’IES Lluís Companys a les 5:00h de la matinada per fer ruta cap el nord de França per instal·lar-se en un hotel de Lille. El dia 7, sortida cap a Brussel·les per participar a la mobilització davant les institucions europees. A la tarda deixaran estona lliure per conèixer la ciutat i tornada a l’hotel. Finalment, el dia 8 es farà una sortida a Bruges per conèixer els encants de la ciutat, i per la tarda s’anirà fins a Gant. Es farà nit en ruta, per arribar a Tordera el dia 9 cap al migdia.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca