Tres escolars de Tordera, finalistes del concurs internacional “Missió depuració”


premi aqualia vedrunaDaniela Leiro i Carla López, de l’escola Vedruna- Sant Josep, i Àlex Martínez de l’escola Serra de Miralles, han resultat finalistes del Concurs Digital Infantil “Missió depuració”, organitzat per Aqualia, en el que han participat 8.500 escolars de 3r i 4rt de Primària dels municipis en els que Aqualia presta servei a l’estat espanyol, Portugal, Itàlia i la República Txeca.

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, juntament amb el delegat de Barcelona-i Girona d’Aqualia, Manel Gómez, i el responsable del Servei Municipal d’Aigües, Damià Muñoz, els ha lliurat els premis, una càmera aquàtica per a cadascun.

Tal com ha explicat el delegat d’Aqualia, “l’objectiu era aconseguir que els nens poguessin conèixer el recorregut que segueix l’aigua des que és usada en les nostres llars fins que es retorna al medi ambient una vegada depurada i com les aigües residuals es poden reutilitzar per a diversos usos”. Per a això havien de desplegar tota la seva creativitat i crear el seu propi planeta sostenible al microsite www.missiodepuracio.cat, on disposaven d’un ampli contingut audiovisual i gràfic per ampliar el coneixement sobre aquest procés. Escoltem Damià Muñoz.

Damia munoz

L’alcalde ha felicitat als joves premiats i ha agraït la implicació d’Aqualia i dels col·legis de Tordera per fomentar l’ús responsable de l’aigua d’una forma educativa, divertida i creativa. Després de 15 edicions, el Concurs Digital Infantil està consolidats com un cas d’èxit en la col·laboració amb els centres escolars, els ajuntaments i les famílies per educar des de la base en bons hàbits sobre el consum i l’ús de l’aigua.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca