Diversos components del Futsal Tordera i l’Athletic Club Tordera Parc participen als entrenaments de les seleccions comarcals de futbol sala


16-0010La setmana passada a través de la web oficial de la Federació Catalana de Futbol es van publicar les llistes de les convocatòries pels entrenaments oficials de les seleccions comarcals de futbol sala. Després d’aquests entrenaments, finalment els seleccionadors han fet una tria per presentar un equip pels campionats comarcals de futbol sala. Pel que fa al Futsal Tordera quatre membres de l’entitat han participat en aquests entrenaments: A l’equip Aleví, l’Iker Pozuelo, a l’equip Infantil, Gerard Diaz i en Francisco Ramos i a l’equip Cadet, l’Alberto Lacueva. Finalment cap d’ells ha entrat a la convocatòria final. La coordinadora del Futsal Tordera i entrenadora de l’equip sènior i cadet Soraya Fernández, valora la participacions dels seus jugadors en aquests entrenaments. 

Fernandez campionats 1

Pel que a l’Athletic Club Tordera Parc, deu jugadors i dos entrenadors estaven a les llistes dels entrenaments: A l’equip Aleví, Hodei Bonache, Fernando Ruiz, Izan Garaña i Rocío Fernandez, a l’equip Benjamí Aaron Padilla i Oscar Miño, a l’equip Infantil, el porter Daniel Rodríguez, Mario Medina, Carlos Sánchez i Erik Morcillo.

Dins d’aquest equip el tècnic principal és en Marcos Rueda i de tercer tècnic en Yeray Partearroyo que és també el coordinador de l’entitat.

Ell mateix en declaracions a Ràdio Tordera ens valorava també la llista de convocats.

Partearroyo campionats 2

Finalment Izan, Aaron, Mario, Carlos i Erik si representaran les seleccions gironines conjuntament amb els dos seleccionadors torderencs. Una temporada més la Ciutat Esportiva de Blanes acollirà els partits del campionat aquest divendres 8 i dissabte 9 de desembre.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca