CREU ROJA JOVENTUT PREPARA UN CURS DE PREMONITORS/ES D’ACTIVITATS DE LLEURE INFANTIL I JUVENIL


Creu Roja Joventut està preparant un curs de premonitors i premonitores d’activitats de lleure infantil i juvenil. El curs constarà de tres sessions, els dissabtes 18 i 25 d’abril i 9 de maig, al local de Creu Roja Tordera. L’horari serà de 10 del matí a 1 del migdia i de 3 a 7 de la tarda. L’objectiu del curs és introduir els joves a l’àmbit del lleure infantil i juvenil, per formar-los en una tasca educativa de forma creativa i responsable des dels inicis. Així ho ha explicat el membre de Creu Roja, Toni Tardor.

Tardor també ha dit que el curs pretén ser una ajuda a tots aquells joves amb ganes de treballar en l’àmbit del lleure quan tinguin els 16 anys.

Per inscripcions cal trucar al telèfon 93 762 54 11, en horari de tardes, i demanar per la Laura López. El preu del curs és de 65 euros. Per més informació us podeu dirigir a l’adreça lauralopez.altmaresme@creuroja.org.