L’ASSOCIACIÓ “EL VERGEL DE LAS HADAS” EXPLICA EN UNA XERRADA A LA BIBLIOTECA TÈCNIQUES I CONSELLS PRÀCTICS PER CONREAR PRODUCTES ECOLÒGICS.


La biblioteca municipal va ser ahir l’escenari d’una xerrada sobre “l’hort ecològic familiar i escolar”. A través de les explicacions de Santi Soto, els assistents van conèixer aquest novedos sistema d’agricultura ecològica aplicable a hort escolars i familiar, adaptats a l’entorn i susceptible de ser aplicat tant amb finalitats lúdiques com per grans explotacions. Amb aquest mètode es poden obtenir productes sans, de bona qualitat, amb estalvi d’aigua i espai i respectant els antics sistemes de conreu. Santi Soto assegura que l’horticultura ecològica és una manera diferents d’entendre la vida.

Santi Soto va explicar que l’horticultura ecològica ja s’ha portat a explotació industrial, a Palafolls.

La xerrada que es va celebrar a la biblioteca, estava organitzada per l’associació “El vergel de las hadas” ubicada a Mas Molinot a Fogars de la Selva.