IniciNoticiesEntitatsTordera participa en el Gran Recapte d’aliments i necessita un mínim de...

Tordera participa en el Gran Recapte d’aliments i necessita un mínim de 10 voluntaris més

gran recapte cartellLa novena edició del Gran Recapte, campanya de recollida massiva d’aliments bàsics que anualment organitza el Banc d’Aliments català, tindrà lloc aquest any els dies 1 i 2 de desembre. A poc més de dues setmanes de la data d’inici de la campanya, l’entitat segueix reunint voluntaris per complir el seu objectiu: 25.000 persones que treballin cobrint els 2.500 punts de recollida establerts en diferents mercats i supermercats de tot Catalunya. Tot i que aquesta última setmana ha augmentat el nombre de voluntaris, encara calen unes 17.000 persones. A Tordera, l’ associació de voluntariat i el Rusc seran els impulsors de la campanya. En concret, la comunitat el Rusc gestionarà la recollida en el supermercat Bon Preu i l’ associació de voluntariat els supermercats Mercadona, Consum i Dia. A Tordera es faran tres dies de  Gran Recapte, divendres de 17:00h a 21:00h, dissabte de 9:00h a 21:00h i diumenge de 9:00h a 13:00h.

La coordinadora del centre de distribució d’aliments “De Tots” Montse Arroyo fa una crida per aconseguir més voluntaris per la campanya.

gran recapte 1

Arroyo explica que per ser voluntaris del gran recapte cal apuntar-se a la pàgina web del Gran Recapte.

gran recapte 2

Tots els aliments recollits en el Gran Recapte a Tordera es distribuiran entre les necessitats locals i el centre de distribució comarcal.

gran recapte 3

Es calcula que actualment, un 19% de la població viu en situació de pobresa a Catalunya. Aquestes persones requereixen la nostra solidaritat i capacitat organitzativa per no esdevenir persones marginades.

ÚLTIMES NOTÍCIES