El Grup Excursionista Miralles atura temporalment la seva activitat com a entitat


14358858_1461258667223003_6778420845404228705_nSegons va poder saber i corroborar l’equip d’esports de Ràdio Tordera aquest passat dimarts, membres del Grup Excursionista Miralles han decidit aturar temporalment la seva activitat com a entitat. Un fet que suposava renunciar a l’organització de la tradicional Marxa Popular que es celebrava fins ara el 6 de desembre coincidint amb el pont de la puríssima. Lluis Torrellas president del grup en declaracions al Show dels Esports explicava els motius principals de la decisió que han pres.

Torrelles aturada grup 1

L’entitat havia arribat a comptar una seixantena de socis dins de la seva massa social. Torrellas obra la porta a tothom que vulgui afegir-se al grup excursionista i comenta que disposen de diferent material.

Torrelles aturada grup 2

El Club Esportiu Tordera organitzarà la marxa popular del dia 6 de desembre tal i com ens ho confirmava en Lluis Torrellas.

Torrelles aturada grup 3

Aquest any la marxa arribarà a l’edició número 23.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca