IniciNoticiesTecnologiaEl grup japonès Toppan ha comprat l’empresa Decotec i volen invertir més...

El grup japonès Toppan ha comprat l’empresa Decotec i volen invertir més a Tordera

japonesos decotecDecotec vol invertir més a Tordera segons afirma el regidor promoció econòmica, Marçal Vilajeliu. L’Alcalde de Tordera i el regidor Vilajeliu van assistir a una visita a la fàbrica de Decotec on també estava present el director del grup japonès Toppan que ha comprat l’empresa torderenca. Aquest grup, té 48.000 treballadors a nivell mundial i ha expressat la voluntat de fer més inversió a Catalunya i també a Tordera. Marçal Vilajeliu explica la intenció d’aquesta inversió del grup japonès a Tordera.

decotec1

Des de l’Ajuntament es valora molt positivament l’augment d’empreses que aporten en l’aspecte econòmic a Tordera. El fet que les empreses que es situen a Tordera siguin internacionals i variades és interessant per no tenir tota la força de treball centralitzada en una empresa, segons Vilajeliu. Tordera demostra així que gaudeix de característiques especials que les empreses estan valorant. Segons el regidor en declaracions a Ràdio Tordera, el president té interès en la seva empresa, així com, en la vila de Tordera. Des de l’ajuntament facilitaran aquest tràmit i estaran a la disponibilitat del grup Toppan.

llocs treball

Aquesta noticia podria oferir més llocs de feina als torderencs i torderenques, des de l’ajuntament es mostren encoratjats i fan bona valoració per l’interès i arribada d’empreses internacionals a Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES