IniciNoticiesEsportsConeix l’agenda esportiva dels primers equips torderencs

Coneix l’agenda esportiva dels primers equips torderencs

hoquei macanetPer començar el cap de setmana tenim un plat fort al pavelló parroquial per aquest dissabte a les 19:45h. El Club Patí Tordera afrontarà el derbi de la primera nacional espanyola contra el Shum Frit Ravich de Maçanet. Els dos equips arriben a l’enfrontament amb derrotes a la darrere jornada disputada. Els torderencs intentaran lluitar per la segona victòria del curs i aquest partit el podreu escoltar íntegrament per Ràdio Tordera.

La resta de l’agenda esportiva es jugarà tota en diumenge. A les 11:45h el Futsal Tordera visitarà la pista del Riudellots. A les 12:15h el sènior femení del CEEB rebrà la visita del Vilablareix al pavelló dels Països Catalans.

A la tarda, el Club Futbol Tordera intentarà retrobar-se amb els tres punts visitant el camp de l’Anglès a les 16:30h. Un partit que també podreu escoltar per la nostra sintonia.

A les 17:15h el sènior de l’Athletic Club Tordera Parc rebrà la visita del Porqueres a l’avinguda dels Països Catalans i per tancar el cap de setmana esportiu torderenc, el sènior masculí del CEEB Tordera visitarà la ciutat esportiva de Blanes a les 19:30h per enfrontar-se al CB Blanes.

ÚLTIMES NOTÍCIES