IniciNoticiesEsportsEls horaris dels partits dels primers equips torderencs 11-12 novembre

Els horaris dels partits dels primers equips torderencs 11-12 novembre

poster hoquei alcobendasLa jornada d’aquest cap de setmana està marcada pel canvi de dia de la disputa del partit del Club Futbol Tordera. Finalment, tot i la no celebració de la presentació dels equips de l’entitat, l’enfrontament contra el Quart d’aquesta jornada es jugarà dissabte a les 16:30h. La visita del líder provisional de la lliga al municipal, la podreu escoltar íntegrament per Ràdio Tordera.

El dissabte a les 18:00h serà el torn pel sènior femení de segona catalana del CEEB Tordera a la pista del CB Vilassar de Dalt.

El Club Patí Tordera farà el primer desplaçament fora del territori català aquesta temporada a la primera nacional espanyola. Viatgen fins a Madrid, en concret fins a la pista del CP Alcobendas amb l’objectiu de poder sumar els tres punts. Aquest partit serà retransmès amb en Xavi Serra que es desplaçarà amb l’equip a partir de les 19:00h.

De cara al diumenge, a les 12:15h el sènior masculí del CEEB Tordera rebrà la visita del Ripoll al pavelló dels Països Catalans. A les 16:00h el sènior masculí de l’Athletic Club Tordera Parc jugarà el seu partit contra l’Hostalric i una hora més tard, el Futsal Tordera jugarà a casa contra el Blanesport 83.

ÚLTIMES NOTÍCIES