IniciNoticiesSocietat FIBRACOLOR INVERTIRÀ 12 MILIONS D'EUROS EN LA SEVA REESTRUCTURACIÓ. LA COMPANYIA...

FIBRACOLOR INVERTIRÀ 12 MILIONS D’EUROS EN LA SEVA REESTRUCTURACIÓ. LA COMPANYIA COMUNICA AL COMITÉ D’EMPRESA 80 ACOMIADAMENTS.

L’empresa Fibracolor de Tordera, va comunicar ahir al comité de empresa i al conseller de Treball, Jordi Valls, un pla de reestructuració, que inclou l’acomiadament de 80 persones i una inversió de 12 milions d’euros. Aquesta quantitat inclou el cost de reducció de plantilla i les inversions necessàries per adaptar les instal·lacions i atomitzar els processo.
Segons ha confirmat un membre del comité d’empresa ha Ràdio Tordera, l’empresa vol acomiadar a 80 treballadors per intentar reduir costos. La reestructuració es finançarà mitjançant la venta d’actius, com dos de les actuals naus i un terreny adjacent, que avui està qualificat de zona verda, però en fase de requalificació per poder construir 100 habitatges i un area comercial.
Les dues naus que es vendran podrien ser adquirides per Massimo Dutti, una filial que té inditex a Tordera, al costat de Fibracolor. En contrapartida Fibracolor construirà una nova nau, més petita, al costat de les instal·lacions actuals.
En un comunicat de premsa, emès per l’empresa Fibracolor, la reestructuració és una necessitat per reduir costos, davant la crisi que pateix el sector de la industria tèxtil. En el comunicat, l’empresa assegura que per suavitzar aquesta reestructuració es proposaran jubilacions anticipades i ajudas encaminades a reduir l’impacte dels treballadors. L’empresa Fibracolor registra des de fa 4 anys pèrdues en els seus balanços.

ÚLTIMES NOTÍCIES