IniciNoticiesSalutLa Corporació de salut del Maresme i la Selva celebra amb diversos...

La Corporació de salut del Maresme i la Selva celebra amb diversos actes la Setmana de l’Ictus

cartell caminada ictusL’Hospital de Calella i l’Espai AMIC (Taller per afectats d’Ictus, gestionat per l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital AVAH) han organitzat diversos actes per celebrar la setmana de l’ICTUS, donar visibilitat i lluitar contra la malaltia.

Entre els actes, es fa una campanya informativa al vestíbul principal de l’Hospital de Calella, del 23 al 27 d’octubre de 2017, per fer difusió  de la malaltia i  dels recursos de què disposen les persones  afectades. També es posaran a la venda samarretes solidàries i treballs realitzats pels usuaris integrats en la seva rehabilitació.

Avui tindrà lloc la conferència “Novetats dels últims anys i cap a on segueix la investigació mèdica”, a càrrec de la Dra. Natàlia Pérez de la Ossa, neuròloga de la Unitat d’Ictus Aguts i Malalties Cerebrovasculars de l’Hospital Germans Trias i Pujol. La sessió, oberta a tothom que hi vulgui assistir, es farà a la sala d’actes de l’Hospital de Calella, a les 16:30h.
 
Així mateix, diumenge 29 d’octubre a Calella, es farà la I Caminada Popular  “Calella camina per l’ICTUS”, organitzada per la Corporació i l’AVAH, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Calella i les entitats Oncolliga i Calella en Marxa.

ÚLTIMES NOTÍCIES