IniciNoticiesPolíticaEsquerra Republicana + Gent de Tordera insta al PDeCAT a trencar els...

Esquerra Republicana + Gent de Tordera insta al PDeCAT a trencar els pactes d’estabilitat i de govern amb el PP, el PSC i el Sr Villaro

ERC+GdTEsquerra Republicana de Catalunya a Tordera, insta al Partit Demòcrata de Tordera, principal partit del govern de l’Ajuntament, a trencar els acords d’estabilitat i de govern amb PP, PSC i el regidor Villaro. En un comunicat, els republicans justifiquen la petició per tres motius: els fets de L’1 d’octubre, on critiquen que el govern del Partit Popular, amb la permissivitat i l’aprovació del PSOE i de Ciutadans, va actuar indiscriminadament i amb violència contra els ciutadans de Catalunya que acudien als col·legis electorals per votar i decidir el seu futur; els fets del 16 d’octubre amb l’empresonament de Jordi Sànchez i en Jordi Cuixart, que l’únic que havien fet era garantir la seguretat de tothom, inclosa la seguretat dels agents de la Guàrdia Civil, durant els escorcolls a la Conselleria d’Economia del passat dia 20 de setembre i finalment, el passat 21 d’octubre, el Partit Popular, el PSOE i Ciutadans van acordar aplicar l’article 155 de la Constitución Española. Xavier Pla és regidor i portaveu d’ERC-Gent de Tordera.

comunicat erc 1

Per tots aquests motius, Esquerra Republicana de Catalunya a Tordera, insta al Partit Demòcrata de Tordera, a trencar els acords d’estabilitat i de govern amb el Partit Popular, com a responsable de la violència policial de l’1 d’octubre i promotor de la supressió de l’autogovern a Catalunya, amb el regidor Villaro, que a una tertúlia de Ràdio Tordera del dia 4 d’octubre no va condemnar la violència efectuada per la Policia Nacional i la Guàrdia Civil sobre el poble català, i amb el PSC-PSOE, per ser còmplice de la violència policial de l’1 d’octubre, promotor de la suspensió de l’autogovern de Catalunya i instigador de la intervenció dels mitjans de comunicació públics catalans i dels Mossos d’Esquadra. Ho detalla Xavier Pla.

comunicat erc 2

ERC-Gent de Tordera aprofitarà el ple d’aquest tarda per presentar una moció d’urgència per reclamar el trencament dels acords entre PDECat, PP, PSC i el regidor Villaro. El debat el podreu seguir en directe per Ràdio Tordera a partir de les 19:00h.

ÚLTIMES NOTÍCIES