IniciNoticiesComerçLa regidoria de promoció econòmica i d’ocupació engega un curs de coaching...

La regidoria de promoció econòmica i d’ocupació engega un curs de coaching per emprenedors/es a Tordera

coachingPer aquest mes d’octubre el departament de promoció econòmica i d’ocupació ha preparat el curs “Coaching per emprenedors”.

El coaching consisteix en ajudar a algú a pensar per sí mateix, a trobar les seves respostes, a descobrir dins de si el seu potencial, el seu camí a l’èxit. (Sir John Whitmore). Quan un emprenedor assumeix el desafiament de tirar endavant la idea de negoci, el desenvolupament de certes qualitats redueix el seu estrès i evita desastrosos errors. 

L’emprenedor ha de canviar el seu enfocament, les seves prioritats i desenvolupar noves competències. Conèixer les diferents etapes del projecte li permetrà superar els entrebancs que puguin anant apareixent en l’execució del mateix. El regidor de Promoció Econòmica, Marçal Vilajeliu considera que la formació d’ emprenedors i empreses és necessària per millorar els seus negocis.

marcal formacio

El curs es realitzarà a l’aula de formació de Promoció Econòmica i Ocupació els dies 20 i 23 d’octubre de 9 a 13h. (Camí Ral, nº174) La formació està subvencionada al 100% , per tant a l’alumne no li suposa cap cost. Les places són limitades i per a inscriure’s cal trucar al 937642816 o enviar correu a promocioeconomica@tordera.cat

ÚLTIMES NOTÍCIES