IniciNoticiesSocietatEs presenta la segona fase del Pla d’Igualtat de Gènere

Es presenta la segona fase del Pla d’Igualtat de Gènere

presentacio pla igualtat genereEl Consell Comarcal del Maresme presenta la segona fase del Pla d’Igualtat de Gènere. L’objectiu d’aquest pla és avançar cap a una comarca més equitativa, justa i amb plena igualtat de gènere. La idea és treballar amb cada Ajuntament aspectes d’aquest pla per arribar a crear un document d’aplicació a tot el Maresme. Un pla que es va presentar la setmana passada al Consell Comarcal del Maresme. 

Aquest pla parteix de l’experiència de la primera fase on es posava especial èmfasi en l’abordatge de la violència masclista. L’avaluació de les accions dutes a terme i l’anàlisi de la societat actual són el punt de partida d’aquest nou Pla de Polítiques d’Igualtat que s’estructura uns eixos bàsics com és, precisament, l’elaboració d’un protocol comarcal sobre violència masclista. Ho explica el conseller de Benestar Social del Consell Comarcal, Jordi Mir.

mir 1

El document es va presentar la setmana passada a tècnics dels diferents Ajuntaments del Maresme. La nova fase té una vigència fins al 2020.

ÚLTIMES NOTÍCIES