L’esplai el Garbell celebra aquest dijous la setena diada amb diverses activitats a la plaça


musdplu9L’Esplai El Garbell organitza aquest dijous, 12 d’octubre, la festa-diada de la presentació del nou curs de l’entitat. A partir de les 17h , a la Plaça de l’Església de Tordera hi haurà diferents  espais amb jocs diversos.

Hi haurà Gimcanes, xocolatada i un concert amb el grup “da groquiverds”. Des de la mateixa entitat ens avancen que tindran servei de bar .  Una diada que enguany serà especial en motiu dels 10 anys de l’ entitat.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca