El Consell Comarcal cobreix el servei de menjador a les escoles Ignasi Iglesias i Serra de Miralles de Tordera


Menjador

El Consell Comarcal estrena aquest curs un nou sistema de gestió de les demandes de serveis educatius que facilita a les famílies la tramitació de sol·licituds i el pagament, a l’hora que agilitza la comunicació de l’administració amb les escoles, famílies usuàries i empreses prestadores del servei.
Tot i que la xifra d’usuaris va variant al llarg del curs, a hores d’ara hi ha 1.250 alumnes que utilitzaran alguna de les 36 rutes del servei de transport escolar per desplaçar-se des del seu domicili al centre docent. Aquesta xifra és molt similar a la del curs passat i les rutes s’estan reajustant amb les sol·licituds d’última hora.

El Consell Comarcal també cobreix les necessitats de servei de menjador escolar dels centres docents de la comarca. Aquest curs se serviran 550 àpats diaris en 7 escoles: Mar Nova (Premià de Mar), Sant Miquel del Cros (Argentona), Castell de Dosrius (Dosrius), Josep Maria Peramàs (Mataró), Ignasi Iglesias i Serra de Miralles (Tordera), Antoni Doltra i Mediterrània (Pineda de Mar), Mare de Dèu de Montserrat (Malgrat de Mar), Minerva (Calella) i Sant Pau (Sant Pol de Mar).

El servei comarcal de menjador escolar és integral (cuina, hores de lleure i tramitació administrativa) i s’adapta a les necessitats de cada Centre. Els menús els elaboren dues empreses: Servei Àpats i Eurest Catalunya. La filosofia que regeix aquest servei és la del compromís amb el producte de temporada i de proximitat.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca