Diversos torderencs/ques van realitzar aquest passat cap de setmana la prova de resistència Matagalls-Montserrat


WhatsApp Image 2017-09-21 at 10.52.11
Enguany no hem tingut representació al “podi” de la travessa popular “Matagalls-Montserrat”, però sí us podem informar que, amb dades oficials dels organitzadors, onze persones de Tordera han participat d’aquest esdeveniment. La Matagalls-Montserrat és una caminada que organitza anualment el Club Excursionista de Gràcia. La prova recórrer per camins de muntanya entre la serralada del Montseny i el massís de Montserrat. Dintre d’aquests participants del nostre poble hi havia un grup que s’havia batejat com “Les Flipadetes”. Aquest equip estava format per la Gisela Vergés, Laura Ruscalleda, Maria Contreras i l’Eva Fabregat. La primera parella de noies va completar el recorregut amb un temps de 14 hores i 18 minuts. Mentre que la segona, ho va fer amb un temps de 16 hores i 51 minuts. En declaracions a Ràdio Tordera, la Gisela i la Maria ens han compartit la seva vivència.

Mix matagalls 1

 

Un dels grups de torderencs/ques habituals participants a la prova són el grup familiar format per en Santi Serra, Susanna Serra, Jordi Serra i la Raquel Pérez.  Enguany, en Santi no ha competit com en altres anys i ha volgut gaudir de la prova amb els més propers.

 

Serra matagalls 2
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca