El PSC Tordera no participarà al Discurs Institucional de l’11S a Tordera


01424És tradicional que a la celebració de la Diada Nacional de Catalunya, entitats i institucions de Tordera es reuneixin a la plaça Lluís Companys per commemorar el dia en un acte que compta amb l’ofrena floral, el parlament de l’alcalde i el Cant dels Segadors. Aquest any a molt municipis, inclòs Tordera, s’ha optat per celebrar la Diada el 10 de Setembre al vespre, un dia abans de l’habitual. Aquest canvi no ha acabat d’agradar al grup municipal del PSC Tordera, qui han emès un comunicat oficial  on es presenten a favor de participar a l’Ofrena Floral però, segons informen, es troben “en desacord amb el biaix ideològic que ha pres el conjunt de la celebració” i que per això el grup abandonarà l’acte abans del discurs institucional. Així ho argumenta Rafa Delgado, portaveu del PSC Tordera.

11S PSC

Delgado demana que l’any que ve es torni a celebrar l’acte l’11 de Setembre.