IniciNoticiesSalutEl transport sanitari de Girona repartirà material informatiu divendres a la rotonda...

El transport sanitari de Girona repartirà material informatiu divendres a la rotonda de Can Bartolí

vaga ambulanciesEl col·lectiu del transport sanitari de la Regió de Girona durà a terme un acte reivindicatiu divendres, de 19h a 21 h a la rotonda de Can Bartolí. Els manifestants repartiran díptics i material informatiu als vehicles que transitin per aquesta cruïlla, motiu pel qual es podrien produir retencions a la circulació.

Divendres passat, els treballadors van ajornar les mobilitzacions en senyal de dol pels atemptats. Tan sols unes hores després dels fets a les Rambles, van anunciar que suspenien temporalment les reinvidicacions i van posar-se a disposició del Sistema d’Emergències Mèdiques. A més, van convidar a donar sang per afavorir les reserves dels hospitals.

Aquesta setmana, es reprendran els actes per seguir demanant que l’empresa ofereixi millors condicions per al treball. Per aquest divendres a la tarda, s’ha convocat una manifestació a Calella i la concentració a la rotonda de Can Bartolí de 19:00 a 21:00h. A més, continuaran amb les aturades parcials: de 6:00 a 10:00 i de 14:00 a 18:00. El portaveu del comitè de vaga és Adolfo Martín.

manifestacio ambulancies

Pel que fa a la vaga de 24 hores els 7 dies de la setmana, el comitè ja ha entrat un preavís i es preveu iniciar-se a principis de setembre si el conflicte no se soluciona.

ÚLTIMES NOTÍCIES