IniciNoticiesEsportsL’equip “Juventus Rsperanza” guanyador del primer torneig de futbol sala “Festes de...

L’equip “Juventus Rsperanza” guanyador del primer torneig de futbol sala “Festes de Tordera”

final futbol sala festa majorAquest passat diumenge la Pista de l’Amistat va ser l’escenari del primer torneig de futbol sala Festes de Tordera organitzat pel Futsal Tordera. En total sis equips han estat partícips d’aquest esdeveniment. Des de primera hora del matí fins quarts de nou del vespre els partits es van duu a terme en total normalitat fins la retirada de l’equip “Cafeteria Llimoners”. Fet que va fer avançar els horaris programats de la competició. Una final amb polèmica arbitral, ajustada i molt dura entre els equips Juventus Esperanza (Pineda de Mar) contra Can Matas (Tordera) finalment els pinedencs s’adjudicaven la victòria per 4-3. En declaracions a Ràdio Tordera un dels jugadors campió del torneig comentava aquest últim partit.

Juventus torneig 1

David Rosa president del Futsal Tordera feia balanç de com havia anat aquesta primera edició del torneig Festes de Tordera.

Rosa balanc torneig 2

A partir d’ara el Futsal Tordera ja se centrarà amb l’inici del curs esportiu i el retorn de l’equip sènior a la tercera divisió de Girona.

ÚLTIMES NOTÍCIES