IniciNoticiesEsportsLa Bitlla Atòmica i Els Peps són els equips guanyadors de l’edició...

La Bitlla Atòmica i Els Peps són els equips guanyadors de l’edició 2017 de les Bitlles a la Fresca

bitlles fresca 17Aquest passat divendres 11 d’agost sota una pluja intermitent es va posar el punt i final a l’edició d’aquest any de les bitlles a la fresca. Un any més, amb un èxit total de participació i resultats, la resposta de la gent de Tordera va ser molt completa durant els cinc dies que ha durat l’activitat organitzada per la Penya del Bistec. Quim Caballé president de l’entitat ens mostrava content pel resultat de l’activitat i ens explicava que tot i el mal temps d’algunes nits, el torneig s’ha pogut duu a terme amb total normalitat.

Caballe balanc bitlles 1

L’equip de la Bitlla Atòmica ha estat el primer classificat dels equips federats amb 1727 punts. “ Els Peps” amb 1728 punts han estat els líders definitius de la categoria de no federats. Pel que a les classificacions individuals no federats: 1r Francesc Sitjà, 2n Jaume Poch i 3r Gerard Gras dels Peps.  Amb la classificació individual federada: 1r Xavi Mena, 2n Quim Caballé i 3r Llorenç Serra de la Penya del Bistec. L’Abel Caballé amb 215 punts ha estat el primer classificat dins de la classificació individual 2005 i 2009 mentre que la Laia Roura ho ha estat amb la classificació individual 2001-2004. Més de 200 persones han estat tirant als dos torns de la competició a les pistes del Parc de la Sardana durant la setmana passada. Per conèixer els resultats i les classificacions del torneig podeu consultar la pàgina web del grup, a www.lapenyadelbistec.com o el perfil del Facebook “Bitlles a la fresca La Penya del Bistec”.

Avui dilluns 14 d’agost dins del programa “La Banqueta d’Estiu” podreu escoltar un reportatge especial sobre les bitlles a la fresca 2017 amb tots els protagonistes. Aquestes properes setmanes la Penya del Bistec no s’atura ja que pel primer cap de setmana de setembre disputarà la Supercopa de Catalunya. L’Amadeu Ciurana i en Biel Poch estan convocats amb la selecció catalana infantil i la Laia Roura militarà amb la selecció catalana sots-25.

ÚLTIMES NOTÍCIES