IniciNoticiesEsportsAquest dilluns s’obre el període d’inscripcions per participar a les bitlles a...

Aquest dilluns s’obre el període d’inscripcions per participar a les bitlles a la fresca

cartell bitlles fresca 2017Aquest proper dilluns 24 de juliol a les 9 del vespre s’obren les inscripcions per participar en el torneig d’estiu Bitlles a la fresca 2017, organitzat per l’equip de bitlles catalanes La Penya del Bistec.

Aquesta edició, es durà a terme el torneig la primera setmana sencera del mes, del 7 al 11 d’agost. Els equips tenen temps d’inscriure-s’hi fins al dia 6 d’agost enviant un correu electrònic a l’adreça fresca@lapenyadelbistec.com , si no s’acaben abans les places, tal com ha passat en els últims anys. En el moment d’apuntar-s’hi cal donar el nom de l’equip i dels seus jugadors, assignar-ne un com a delegat i deixar un telèfon i una adreça de correu electrònic de contacte.

Enguany es manté el límit de 36 equips participants, segons ordre d’inscripció sense possibilitats d’ampliació. Han d’estar formats per un mínim de 5 jugadors i un màxim de 8, amb l’edat mínima de participació de 8 anys. El preu de la inscripció és de 6 euros per persona, que es faran efectius el primer dia de competició. Un cop feta la inscripció els equips rebran un correu electrònic on se’ls confirmarà si estan correctament inscrits. Des de l’organització es recomana que la gent que hi vulgui participar faci aviat la inscripció.

El funcionament del torneig serà el mateix que el dels últims anys: amb dues categories, una d’equips federats i una altra de no.

ÚLTIMES NOTÍCIES