El CPTordera participarà a la quarta edició de la Copa Penedès


presentacio copa penedesUn any més aquest proper setembre es disputarà la quarta Copa Penedès, una competició d’hoquei. Fa dies enrere es va dur a terme el sorteig públic a Calafell, amb la presència a la prova de 10 dels 11 equips de Primera Estatal. L’únic que no hi va assistir i que no hi participarà és el Mataró, que l’any passat ja va declinar ser-hi. Entre els presents, hi haurà el CP Tordera, el que va resultar campió de la segona edició. El torneig consta de dos grups que estan dividits geogràficament. Els torderencs s’hauran d’enfrontar al Shum Maçanet, al Sant Feliu, contra el Taradell i per acabar el Manlleu. Cada equip jugarà cinc partits, quatre a la fase de grups i un darrer d’amistós, en cas de no accedir a la fase final. Una fase final que consta de semifinals i final i que es jugaran el proper 8 d’octubre al Pavelló Joan Ortoll de Calafell. La Copa Esports Penedès s’ha convertit en un bon test de pretemporada. Sense anar més lluny, la temporada passada, el Palafrugell va començar el curs com a campió d’aquesta competició i el va acabar com a campió de lliga i amb l’ascens cap a OK Lliga. L’equip d’esports d’aquesta casa farà un seguiment del torneig organitzat per el rotatiu esportiu “EsportsPenedès.cat”