El passat divendres l’Andrés Iniesta va visitar Tordera pel seu campus


Iniesta_2Durant tres setmanes Mas Panella i els camps de gespa natural Top Ten de Tordera estan acollint el Campus Iniesta’s Methodology. Sens dubte un dels moments més esperats pels nens/es del casal era la visita del seu ídol blaugrana. Això es va produir el divendres passat amb total discreció per tal de que la trobada fos la més intima possible entre els participants i l’Andrés Iniesta. El jugador va estar amb els nois, els va saludar un per un i els hi va firmar la samarreta que portaven. També els hi va voler adreçar unes paraules que l’equip d’esports de Ràdio Tordera va poder enregistrar en exclusiva.

Iniesta tordera

L’alcalde de Tordera Joan Carles Garcia acompanyat per diversos regidors del consistori també va ser present durant la visita de l’Iniesta al nostre municipi. Durant la trobada Garcia va destacar que projectes com aquests encaixen perfectament en el model de municipi vinculat amb l’esport i el territori. De fet, segons fonts municipals,  els organitzadors d’Iniesta’s Methodology varen confirmar que, vista la bona rebuda i les instal·lacions amb les que disposen, repetiran l’experiència i ubicació en properes edicions del campus i en d’altres iniciatives vinculades a la tecnificació d’aquest esport.