IniciNoticiesComerçL'Ateneu cooperatiu del Maresme ofereix informació i assessorament per a les persones...

L’Ateneu cooperatiu del Maresme ofereix informació i assessorament per a les persones interessades en crear una Cooperativa

disseny cartell A4.inddL’Àrea de Promoció Econòmica segueix treballant per oferir noves eines de creació d’empresa. En aquest sentit, el servei informa que des de principis d’aquest any s’ha engegat a Mataró el projecte de l’Ateneu cooperatiu. Es tracta d’una acció subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya i neix amb la voluntat de sensibilitzar sobre l’economia Social i la creació de Cooperatives.

Amb aquest objectiu, l’ateneu Cooperatiu del Maresme,  visitarà una vegada al mes  Tordera per atendre totes aquelles persones interessades en muntar una cooperativa. Marçal Vilajeliu és regidor de promoció econòmica.

Marcal Cooperativa

El servei que presta l’Ateneu és el següent:

  • Servei d’acompanyament i suport a la creació i desenvolupament per emprenedors i empreses d’economia social
  • Formació en cooperativisme
  • Assessorament tècnic i jurídic en la constitució d’empreses en economia social.

El servei de Promoció Econòmica derivarà a l’Ateneu Cooperatiu les persones que vulguin acollir-se a aquesta forma jurídica per crear la seva empresa. Els interessats/des cal que es posin en contacte amb l’Àrea de Promoció Econòmica, on es durà a terme una primera entrevista i posteriorment se’ls derivarà al servei de l’Ateneu en el dia de visita a Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES