IniciNoticiesEsportsEl Campus de l'Andrés Iniesta cedeix cinc beques a nens de Tordera

El Campus de l’Andrés Iniesta cedeix cinc beques a nens de Tordera

campus iniestaDes de principis del mes de juliol la Masia de Mas Panella i els camps de gespa natural Top Ten estan acollint el campus de futbol de l’Andrés Iniesta “Iniesta’s Methodology”. Durant tres setmanes, fins al 21 de juliol, els diversos participants del casal estan entrenant uns mètodes futbolístics que sota la direcció de l’Emili Ricart (ex-fisioterapeuta del FCBarcelona) intenten inculcar una lectura del joc i uns hàbits de conducta que defineixen al jugador referent blaugrana del campus.

Una de les altres vessants del projecte esportiu de l’Iniesta té a veure amb una part més social dedicada a la gent del municipi. Conjuntament amb la regidoria de serveis socials de l’Ajuntament de Tordera i els responsables del campus s’han gestionat cinc places becades destinades a cinc nens torderencs (dos la primera setmana i tres la tercera) que poden gaudir d’aquest casal amb un cost 0. Ens ho explica el director de gestió Carlos Arean.

Arean iniciativa

És la primera vegada que el nostre municipi acull el Campus de l’Andrés Iniesta. Els organitzadors es mostren satisfets del resultat d’aquests últims dies tot i que no garanteixen la renovació de l’estada del casal a Tordera durant els propers anys. 

El jugador blaugrana visitarà el campus en els propers dies tot i que no s’ha desvetllat dia ni hora per respecte al nens que gaudeixen de l’activitat i perquè puguin tenir la intimitat que volen des dels responsables de l’estada.

ÚLTIMES NOTÍCIES