IniciNoticiesCulturaEL FESTIVAL LA PEIXERA ARRIBA PER SETÈ ESTIU CONSECUTIU AL PARC PRUDENCI...

EL FESTIVAL LA PEIXERA ARRIBA PER SETÈ ESTIU CONSECUTIU AL PARC PRUDENCI BERTRANA, DE LA MÀ DEL COL·LECTIU JUVENIL EL CRIT

Com acostuma a ser habitual en els darrers estius, l’entitat juvenil EL CRIT aposta per una nova edició del festival La Peixera. Enguany el festival arriba a la seva setena edició i ofereix un programa que combina tot tipus d’arts escèniques: teatre, música, màgia, titelles, contes, poesia i acudits. El festival tindrà lloc els dissabtes 29 de juliol, 5 i 12 d’agost, a la carpa situada al parc Prudenci Bertrana. A diferència d’altres edicions, aquest any La Peixera obrirà a partir de les 8 del vespre, moment a partir del qual es podrà trobar musica, sopar i mercat artesanal. Les actuacions pròpiament dites començaran a les 10 de la nit, per tal d’acollir tot tipus de públic.

Després de les actuacions, l’escenari quedarà lliure per a qualsevol aportació del públic. El festival La Peixera va néixer l’any 1999 de la mà del Crit com a alternativa a l’oci comercial i amb la voluntat d’acostar les diferents arts escèniques als joves.

ÚLTIMES NOTÍCIES