IniciNoticiesComerçComerços i Pimes de Tordera presenten candidatura al programa de millora empresarial...

Comerços i Pimes de Tordera presenten candidatura al programa de millora empresarial Comerç 21

Comerc21_1L’Ajuntament de Tordera s’ha sumat recentment al programa pilot Comerç 21 impulsat per la  Diputació de Barcelona, en col·laboració amb la PIMEC, amb l’objectiu de millorar el comerç a la demarcació de Barcelona.

Comerç 21 es defineix com un programa de suport a comerciants i pimes de serveis amb la finalitat de detallar i implementar noves estratègies per tal de donar l’impuls que necessita cada negoci de forma individual, identificant els seus punts de millora, traçant un full de ruta amb els objectius i accions concretes a desenvolupar, alhora de disposar d’un expert en aquells temes que es prioritzin per posar en marxa les actuacions. Ho detalla el regidor de promoció econòmica, Marçal Vilajeliu.

comerc 21 1

La primera edició del programa està dirigit a un màxim de 50 empreses prioritàriament microempreses comercials i de serveis, amb capacitat i voluntat de millora i creixement, localitzades en la trama urbana dels municipis de la demarcació de Barcelona. En concret, les millores a implementar als comerços i serveis es centraran en aspectes fonamentals com ara: redefinir el model de negoci, comercialització i màrqueting, digitalització, equip humà, professionalització i gestió, entre d’altres.

comerc 21 2

La participació en l’acció té un cost per l’empresa beneficiària de 121 euros ( IVA inclòs) i que es farà efectiu un cop sigui seleccionada, la resta de l’import del cost de l’acció serà subvencionada per la Diputació de Barcelona i PIMEC. Segons el regidor Vilajeliu, diversos comerços de Tordera ja han presentat candidatura per formar part d’aquest  programa pilot. Tots els interessats en participar-hi poden inscriure’s a través del portal del programa: www.comerc21.cat  fins al 21 de juliol. 

comerc 21 3

L’Àrea de Promoció Econòmica vol animar els comerciants i petites empreses locals a participar en el programa tot destacant que es tracta d’una bona eina pels negocis ja que l’acció serà portada a terme per grans professionals del mon del retail. Per a més informació cal adreçar al CLSE (Centre Local de Serveis a les Empreses ) de l’àrea de Promoció econòmica de l’Ajuntament de Tordera (Camí Ral, 174).

ÚLTIMES NOTÍCIES