IniciNoticiesCulturaAQUESTA NIT LA PROGRAMACIÓ ALTERNATIVA L'ALTRE CLAVÉ POSA EL PUNT I FINAL...

AQUESTA NIT LA PROGRAMACIÓ ALTERNATIVA L’ALTRE CLAVÉ POSA EL PUNT I FINAL A L’EDICIÓ D’ENGUANY AMB ACTUACIONS DE TEATRE, MÚSICA I DANSA.

Aquesta nit la programació alternativa l’Altre Clavé tanca el cartell d’actuacions d’enguany. Un estiu més, els dijous a la nit han estat l’excusa per oferir un conjunt d’activitats que combinaven tot tipus d’art escèniques. Com ja és habitual, la plaça de Miquel Martí i Pol ha estat l’escenari de les diferents propostes que tenien l’objectiu d’aconseguir un nou tipus de públic, no acostumat a assistir assíduament al teatre.

L’altre Clavé d’aquesta nit també comptarà amb l’actuació de tres ex-alumnes de l’escola de Dansa: l’Alícia Vilajeliu, la Judit Xaubet i l’Alícia Segura; així com també està prevista una breu presentació del Festival La Peixera 2006, que properament s’iniciarà al nostre municipi. Finalment, la colla de diables de Tordera s’encarregarà de tancar l’edició d’enguany de la programació alternativa L’altre Clavé. Les actuacions d’aquesta nit tindran lloc a partir de 2/4 d’11 a la plaça de Miquel Martí i Pol.

ÚLTIMES NOTÍCIES