IniciNoticiesEsportsLa propera temporada els primers equips de futbol i hoquei canvien de...

La propera temporada els primers equips de futbol i hoquei canvien de porters

albert mateosEl proper curs esportiu tant el primer equip del Club Futbol Tordera com el Club Pati Tordera, tindran renovacions a la porteria. Ja coneixem quins seran els substituts en ambdós casos, pel que fa al futbol dies enrere des de l’equip d’esports vam entrevistar a l’Albert Mateos, fins ara porter del conjunt groc i vermell. Ell mateix ens explicava els motius de la seva retirada.

porters 1

Aquesta mateixa setmana vam treure la noticia referent al substitut de Mateos, que serà el torderenc Dani Castilla procedent del Llagostera B. El flamant nou porter ens explicava com havia rebut la noticia que l’Albert pengés els guants.

porters 2

jordi lopezPer altre banda, qui també patirà canvis a la porteria serà el primer conjunt d’hoquei, el torderenc Jordi Lopez tampoc seguirà el proper curs esportiu. Aquesta setmana dins la Banqueta d’estiu comentava la decisió presa.

porters 3

En aquest cas els substituts per defensar la porteria del CP Tordera el proper curs esportiu seran Oriol Xaus procedent del Noia i Pol Clos del Lloret.

ÚLTIMES NOTÍCIES