IniciNoticiesCulturaLa Revetlla de Sant Joan a la Plaça de l’Església dona el...

La Revetlla de Sant Joan a la Plaça de l’Església dona el tret de sortida a les audicions de sardanes i les ballades de ball folk tradicionals

revetlla sant joan_cartellArriba l’estiu i, amb ell, les ballades de sardanes i balls folk tradicionals a la Plaça de l’Església, organitzades per l’associació La Nostra Dansa. El tret de sortida serà la revetlla de Sant Joan. Un any més, per aquesta nit han preparat les activitats tradicionals a la Plaça de l’Església: l’arribada de la Flama del Canigó, audició de sardanes i ball amb la cobla Contemporània i coca i cava per a tots els assistents. Joaquim Costas és el portaveu de La Nostra Dansa.

nostra dansa sant joan

En l’ audició d’ avui, sonaran les següents sardanes: A la Feli; Figueres, capital de la sardana 2017; Porta-la amb tu; Mare Meva!; L’ Adelita enamorada; Batman! Quin temps fa?; SardaPoquet; Roure vell a Mallorca; El gato montés; Ball de rams i Olé Aragón.

Passat Sant Joan, cada divendres a les 10 del vespre, hi haurà una audició de sardanes a la Plaça de l’Església, que s’allargaran fins a la Festa Major. Enguany passaran per Tordera les cobles Flama de Farners, Santa Maria de Blanes, Ciutat de Girona, Principal de Banyoles, Costa Brava, Palafolls i Baix Empordà.

ÚLTIMES NOTÍCIES