IniciNoticiesEntitatsProtecció Civil de Tordera participa en les tasques de vigilància i prevenció...

Protecció Civil de Tordera participa en les tasques de vigilància i prevenció de la revetlla de Sant Joan

proteccio_civilL’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Tordera ja ha començat a desenvolupar diferents tasques de tipus preventiu a Tordera en motiu de la revetlla de Sant Joan i les festes de barris. Ahir dijous els efectius van repartir porta a a porta pel veïnat de Sant Andreu els avisos i mesures de seguretat de cara a la celebració del correfoc d’aquesta nit. Per avui divendres es reserven la jornada per fer tasques de vigilància a les urbanitzacions i veïnats per evitar possibles fogueres sense autorització. 

Els voluntaris de protecció civil també faran aquesta tarda la inspecció del recorregut del correfoc i faran el servei conjuntament amb la Policia Local i els serveis preventius d’ambulància. 

La nit de Sant Joan no és només una nit màgica a Catalunya. També és una de les més intenses per als bombers i els cossos de seguretat. A tot això cal afegir aquest any l’alt risc d’incendi forestal a causa de les altes temperatures i les condicions meteorològiques de les darreres setmanes. Per tots aquests motius, es manté activat en alerta el pla d’emergències PROCICAT per onada de calor i s’emetrà una prealerta del Pla INFOCAT pel risc d’incendis. 

Gaudim de la festa amb precaució i civisme. 

ÚLTIMES NOTÍCIES