Puja un 10% el preu del lloguer a Tordera


03005Segons dades de la secretaria d’habitatge de la Generalitat, el preu del lloguer a Tordera se situava l’any passat, de mitjana, en els 428 euros, un augment del 10% respecte les xifres referents al 2015, quan en costava 389 euros. D’aquesta manera, el municipi s’acosta a la mitjana dels pobles veïns, on el lloguer sobrepassa els 400 euros.

Pel que fa al global de la comarca, el Maresme és una de les més cares per viure. De mitjana, llogar un habitatge costa 596 euros, una xifra lleugerament superior a la mitjana catalana, de 595 euros. Tot i això, el Maresme Nord es manté per sota i són els alts preus del Maresme Sud els que fan pujar la mitjana. De la comarca, on és més car viure de lloguer és a Sant Vicenç de Montalt, amb un preu mitjà de 1.148 euros. On menys, Tordera, on com dèiem el lloguer de mitjana costa 428 euros.