IniciNoticiesEducacióTots els alumnes de l'Escola d'adults Renaixença aproven les proves d'accés als...

Tots els alumnes de l’Escola d’adults Renaixença aproven les proves d’accés als cicles formatius de grau mitjà

escola_adults2Un any més, la Regidoria d’Ensenyament fa un bon balanç del Curs preparatori per a les proves d’accés als cicles formatius de grau mitjà que s’ha organitzat al nostre municipi des de l’Escola d’adults Renaixença. Aquest és el tercer any que s’organitza aquest curs a Tordera i els 12 alumnes matriculats han superat les proves d’accés, el que representa un 25% d’aprovats que més que el curs anterior, que va ser del 75%.

A partir d’ara els alumnes ja es poden preinscriure als cicles formatius de grau mitjà que s’ofereixen als centres de secundària del territori. El professorat de l’Escola d’adults es mostra molt satisfet per la feina feta durant el curs i ha destacat que aquests bons resultats posicionen Tordera com a municipi de referència amb el nombre d’aprovats de la província de Barcelona. La Regidoria d’Ensenyament i la direcció de l’Escola ja treballen per poder seguir oferint el curs preparatori l’any vinent. 

Per a més informació sobre el període de preinscripció per a batxillerat i cicles formatius de grau mitjà podeu consultar la convocatòria del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

ÚLTIMES NOTÍCIES