IniciNoticiesEducacióL'Institut Lluís Companys de Tordera premiat a la 22a Edició de l'Ecopropostes...

L’Institut Lluís Companys de Tordera premiat a la 22a Edició de l’Ecopropostes de Blanes

ecopropostes lluis companysAquesta setmana va tenir lloc a Blanes el lliurament de la 22a edició dels Premis Ecopropostes, organitzats per l’Associació ‘Les Ecopropostes’ de Ràdio Marina amb la col·laboració de l’Obra Social-Fundació La Caixa. Fruit d’aquesta col·laboració ha permès augmentar els premis i crear una nova categoria, la de treballs en grup, que s’afegeix a les dues que ja hi havia: millors treballs d’ESO i millors treballs de batxillerat. En l’apartat de treball en grup es va premiar un projecte d’alumnes de 1r ESO de l’institut Lluís Companys.

Titulat “Nius per combatre la processionària” els alumnes van construir uns nius per combatre la processionària. Anteriorment ja s’havien construït caixes niu aprofitant fustes reciclades de palets. L’Ajuntament de Tordera es va posar en contacte amb l’Institut, per tal de combinar aquesta activitat amb un problema medi ambiental que era la plaga de l’eruga de la processionària. En un futur es realitzarà un seguiment d’aquests nius i ja s’està pensant d’ampliar el projecte per tal de construir caixes niu per ratpenats. Joan Carles Barrera, professor de l’institut explicava el treball en declaracions a Ràdio Marina.

ecopropostes

Els guanyadors del treball de grup s’han emportat el trofeu, 250 euros pel centre i un viatge a Barcelona a visitar Cosmo Caixa-Museu de la Ciència.

ÚLTIMES NOTÍCIES