IniciNoticiesEsportsEl CEEB Tordera torna a organitzar el Divercampus i Tecnicamp pels mesos...

El CEEB Tordera torna a organitzar el Divercampus i Tecnicamp pels mesos d’estiu

divercampusEl Club Esportiu Escola de Bàsquet Tordera vol seguir consolidant el seu projecte de casal d’estiu que tant bon èxit ha anat donat durant les edicions organitzades en anys anteriors. Enguany també el dividiran en dues opcions: Divercampus i Tecnicamp. Una formula que permet poder treballar i dirigir una doble oferta que té dos objectius ben diferenciats. El primer és un casal d’estiu habitual que compagina activitats lúdiques i d’esbarjo amb sortides més adreçades a un públic no tant basquetbolista. El segon ja és més un campus de tecnificació adreçat a jugadors/es en actiu que volen perfeccionar el nivell de bàsquet que puguin tenir. Marc Alonso coordinador del club ens comenta les possibles raons pels quals els casals que organitzen tinguin l’èxit esperat.

Alonso casal 1

Alonso explica que des del club cerquen un perfil de monitors i entrenadors amb titulació per poder garantir una bona qualitat amb els seus casals.

Alonso casal 2

Per a més informació us podeu adreçar en horari de tardes a les oficines del Pavelló dels Països Catalans, podeu enviar un correu electrònic a divercampus13@gmail.com o bé fent un cop d’ull a la pàgina web oficial www.ceebtordera.com

ÚLTIMES NOTÍCIES