IniciNoticiesCulturaEl pintor barceloní Fermí Prunés entrega un retrat a l’oli de Prudenci...

El pintor barceloní Fermí Prunés entrega un retrat a l’oli de Prudenci Bertrana al poble de Tordera

retrat bertranaTordera ja té un retrat de Prudenci Bertrana. El quadre és obra del pintor barceloní Fermí Prunés i Pujol, motivat pel desig de fer una pintura dedicada al nostre poble. Prunés se sentia en deute amb Tordera perquè la seva àvia havia viscut aquí i ell en té molts records. Per això, aquest passat dissabte, l’Ajuntament li va fer un acte d’agraïment, en companyia dels seus familiars més propers. L’escoltem en declaracions a Ràdio Tordera.

fermi bertrana 1

Fermí Prunés ha estat un home de ciències, però quan es va jubilar va pensar que a través de l’art podia explicar part de la seva història i la de la seva família. També és autor de diversos llibres, però assegura que pintar cares se li dóna bé.

fermi bertrana 2

Prudenci Bertrana va ser pintor abans que escriptor i, tenir ara aquest retrat seu a Tordera és un pas més en aquest any commemoratiu. L’Alcalde Joan Carles Garcia destaca els lligams que existien entre la família de Fermí Prunés i la de Bertrana.

alcalde retrat bertrana

Garcia es mostra content de com s’ha desenvolupat la primera part de l’any Bertrana.

alcalde balanc any bertrana

El retrat de Prudenci Bertrana pintat per Fermí Prunés s’ubicarà a l’Espai Bertrana, quan estigui acabat el nou Arxiu Històric de Tordera. Mentrestant, el quadre restarà exposat a la Biblioteca.

ÚLTIMES NOTÍCIES