350 alumnes de l’Alt Maresme participen a la IV Jornada de Robòtica i Programació.


roboticaUns 350 alumnes de diverses escoles i instituts de la comarca van participar, ahir a la IV Jornada de Robòtica i Programació de l’Alt Maresme, que es va celebrar a Tordera. Els diferents projectes es van exposar al pavelló parroquial i també es van dur a terme alguns tallers, amb la voluntat d’intercanviar informació sobre els mètodes de treball aplicats. La coordinadora de la jornada, Sílvia Zorita, es mostrava contenta amb el resultat de la jornada i destacava la importància d’implantar la robòtica als centres educatius.

balanc robotica 1

En declaracions a Ràdio Tordera, Zorita creu que moltes de les coses presentades en la jornada serien aplicables a la realitat.

balanc robotica 2

Durant aquesta jornada es van presentar una vintena de projectes de diversos centres educatius de Tordera i de la zona.

Un grup de treball, format per professors de l’Alt Maresme, han treballat durant tot el curs per organitzar aquesta IV Jornada de Robòtica i Programació. Hi van participar diverses escoles i Instituts de  Palafolls, Arenys de Munt, Malgrat de Mar, Calella, Sant Pol, Canet de Mar i Tordera.