Aquest dissabte 20 de maig Tordera celebrarà la primera diada dels cossos d’emergències


diada cossos emergenciaLa Regidoria de Seguretat organitza per aquest dissabte 20 de maig, durant el matí, la primera diada dels cossos d’emergències a Tordera. Es tracta d’una jornada que té com a principal objectiu, donar a conèixer a la població, i molt especialment als nens i nenes, quin són els cossos de seguretat i emergències que treballen al municipi i poder explicar-los, de manera didàctica, quines són les seves tasques i funcionament que tenen. Ho explica la regidora Sílvia Català.

emergencia 1

Els visitants i participants a la diada, podran aconseguir el carnet oficial de “Mini Auxiliar”. La regidora Català explica que durant la diada participaran diferents cossos de seguretat i emergències.

emergencia 2

Durant la diada també es realitzaran diversos simulacres d’actuació, tant de les unitats canines com en el cas d’accident de trànsit. En aquest últim, intervindran tots aquells cossos de seguretat que ho fan  habitualment en situacions de seguretat, socors i assistència.

emergencia 3

La zona del mercat de la carretera de Fogars serà l’escenari de la 1a diada dels cossos d’emergències a Tordera de 10:00 a 14:00h d’aquest mateix dissabte.