Aquest proper cap de setmana els primers equips de futbol i hoquei juguen fora de casa


Foto: Xavi Serra

Foto: Xavi Serra

Ara si que ja entrem a la recta final de la temporada. De fet, aquest ja serà l’últim cap de setmana de competició pels primers equips torderencs. Tant sols, dos conjunts tenen cita esportiva i els seus partits són d’autèntic tràmit ja que cap d’ells s’hi juga res. Amb la permanència sota el braç el Club Patí Tordera tancarà la temporada a la primera nacional espanyola visitant la pista del CH Mataró dissabte a les 20:00h del vespre. El derbi maresmenc el podreu seguir íntegrament per la nostra sintonia.

El diumenge, serà el torn pel Club Futbol Tordera de la tercera catalana. Amb la permanència també ja assegurada des de fa setmanes, els torderencs visiten el camp del Cassanenc, diumenge a les 20:00h del vespre. Un duel que també serà retransmès per Ràdio Tordera.